Tjej, 14 år 11/30/2023
Lyft upp

Min engelskalärare slår tjejer på röven och klämmer på tjejers tuttar

Min engelska lärare är 69 år han slår tjejer på röven och klämmer på tjejers tuttar alla killar skrattar ibland ber han mig gå till grupp rummet med han och han tar av mig till under kläder sen tar han av min bh och klämmer!!! Är det okej och vad ska jag göra?!??

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Ebba på ECPAT 2023-11-30

Hej,

Vad bra att du har hittat hit med din fråga!
Du berättar att din lärare tar på tjejer och ibland ber dig gå till ett grupprum där han klär av dig och tar på dig. Det du beskriver är inte okej och kan även vara brottsligt. Lärare får inte bete sig på det sättet och du har rätt att anmäla det här till polisen. Du kan läsa mer om hur en polisanmälan går till här. Du kan också läsa mer om vad en kan göra när en lärare beter sig sexuellt olämpligt här.

Finns det någon trygg vuxen du skulle kunna prata med och som kan ge dig stöd och hjälp? Många unga tycker att det känns lättare efter att ha pratat med någon de litar på.
Om du känner dig osäker eller vill prata mer med oss är du välkommen att kontakta oss i vår stödlinje.
Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-12-05

Va fan, asså förlåt för svärordet men det är inte okej någonstans. Du måste prata med en vuxen du litar på som kan prata med rektorn, så att er hemska lärare får sparken!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-12-19

konstigt och typ… jag vet inte mer.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2024-02-17

Hej! Det är inte okej för eran engelskalärare att göra så mot en tjej det bästa tipset jag kan ge är att säga till en lärare som ni känner till lit och trygghet och säga vad som har hänt och gör en polisanmälan på en gång

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!