Kille, 15 år 6/24/2024
Lyft upp

Får jag ha sex med min lärare som är 24 år?

Får jag ha sex med min lärare som är 24 år gammal efter skoltid?

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Mamadou på ECPAT 2024-06-24

Hej, tack för att du hör av dig till oss.

Du undrar om du får ha sex med din lärare som är 24 år efter skoltid.

Det är varken ovanligt eller fel att vilja ha sex med en lärare. Däremot skulle det kunna vara olämpligt av läraren om hen skulle besvara dina känslor. Särskilt om läraren kan påverka dina betyg så är det inte okej om din lärare skulle vilja inleda en sexuell relation med dig. Det kan vara svårt att bära de här känslorna själv.
Finns det någon trygg vuxen du skulle kunna prata med och som kan ge dig stöd och hjälp? Många unga tycker att det känns lättare efter att ha pratat med någon de litar på, till exempel en kurator på din skola. Många tycker att det känns lättare när de har pratat med någon annan om sina tankar och funderingar. Vill du prata mer om det här kan du chatta med oss här

Lärare får inte bete sig på det sättet och du har rätt att anmäla det här till polisen. Du kan läsa mer om hur en polisanmälan går till här. Du kan också läsa mer om vad en kan göra när en lärare beter sig sexuellt olämpligt här.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg 1
Finns här för dig 1
kommentera
Ställ din fråga!