Till Frågeplanket

Tjej, 13 år

En på roblox frågade om jag ville online dejta

En på roblox frågade om jag ville online dejta. Jag hade aldrig gjort det förr så jag svarade ja. Vi pratade normalt ett tag men sedan bad han mig joina en privat server i ett catalog avatar creator spel. Jag gjorde det och sedan bad han mig ta hans outfin så det gjorde jag. Outfiten var sjukt läskig för han hafe gjort som typ stora bröst och en gigantisk röv och en fitta. Sedan bytte han till sin outfit och den hade en jättestor kuk som var láng också. Han bad mig ställa mig framför honom och jag gjorde det. Sedan började han typ göra så det såg ut som om han stoppade in kuken i min röv. Han skrev med konstiga emojis som: 🛌🏿, 😏 och🤤. Jag leavade och bannade han men undrar om det han gjorde va ok.

Gör mig arg Gör mig arg 2
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad 1
Känner igen mig Känner igen mig 2

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Ebba på ECPAT 2024-03-18

Hej och tack för din fråga!

Du beskriver att du online-dejtade en person på roblox som inuti spelet bad dig att ställa din avatar framför hans och att han med sin avatar gjorde så att det såg ut som att den hade sex med din avatar. Du undrar nu om det var okej.

När en dejtar på nätet gäller samma regler som när en dejtar utanför nätet. Det betyder att om en ska dejta eller ha sex på nätet så är det lika viktigt med samtycke som det är utanför nätet. Det är alltså viktigt att båda har visat tydligt eller sagt att de vill göra något sexuellt för att det ska vara okej. Det var bra av dig att du bannade och leavade om det som hände inte kändes bra för dig. Du kan också, om du vill, blockera personen. Du kan läsa mer om hur du kan göra det här.

Finns det någon trygg vuxen som du skulle kunna prata med om det som har hänt? Om du känner dig osäker eller vill prata mer med oss om det som har hänt så är du välkommen att kontakta oss via vår här.

Ta hand om dig,

Gör mig arg Gör mig arg 1
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig