Tjej, 13 år 8/28/2023
Lyft upp

Han sa att vi skulle skicka bilderna först och att vi fick pengarna sen

Jag och min vän ville ha pengar så vi skickade bilder på oss i underkläder film en kille. Han sa att vi skulle skicka bilderna först och att vi fick pengarna sen. Men när vi skickade bilderna blockerade han mig och jag fick inga pengar. Jag känner mig arg och rädd, tänk om han kan spåra telefonnumret jag skrev till honom? Snälla, tänk efter innan ni skickar bilder på nätet.

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Caroline på ECPAT 2023-08-28

Hej!

Tack för att du delar med dig av vad den här killen gjort mot dig/er.
Det han har gjort är inte okej. Att köpa sexualiserade bilder av barn är brottsligt. Du har rätt att polisanmäla honom. Det gör du genom att ringa till polisen på 114 14.

Du skriver att du känner dig arg och rädd. Du har rätt att få stöd och hjälp i det som du varit med om. Finns det någon som du kan berätta för och ta hjälp av? Kanske en förälder, en lärare, kurator eller någon annan vuxen du känner dig trygg med?

Du kan också prata med oss i vår stödlinje om du vill. Här hittar du stödlinjen och öppettiderna.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!