Till Frågeplanket

Kille, 17 år

Det var för skönt i stunden men nu ångrar jag att jag inte sa nej

Jag o en tjej var hemma hos mig o vi kollade på en film. Hon var 12. Hon var min pappas kompis dotter och jag fick betalt för a vara barnvakt till henne. Vi tittade på någon Disney film och sen blev hon trött, hon la sig ner med hennes huvud på mina lår och vi hade det rätt mysigt. Men jag fick stånd får hon råkade nudda nära där och hon skratta och det blev så jävla pinsamt men efter det tog hon av mina byxor och sög av mig. Vet inte vad jag ska göra nu, det var liksom inte vad jag ville skulle hända o jag bad henne att inte göra det för jag visste att det var fel men jag kunde inte säga nej för det var för skönt i stunden men nu ångrar jag att jag inte sa nej till henne eftersom hon bara är 12. Vilket är SUPER fel.

Gör mig arg Gör mig arg 4
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 6
Gör mig glad Gör mig glad 1
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

2024-05-13

Att hon gjorde något som du inte direkt sa ja till (även fast du hade svårt att säga nej i stunden) är verkligen fel av henne, du kanske kan prata med någon du känner dig trygg med och eventuellt dina och eller hennes föräldrar

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig