Tjej, 13 år 5/31/2024
Lyft upp

Han ska alltid vara så nära mig och hålla sin arm runt mig, jag tycker verkligen inte om det.

Min bästa kompis är en kille och vi brukar ha jätteroligt tillsammans, men det finns ett problem. Han ska alltid vara så nära mig och hålla sin arm runt mig, jag tycker verkligen inte om det. Jag får heller aldrig vara ensam, han följer efter mig vart jag än ska, jag har ingen energi kvar efter skolan för jag klarar inte av såhär mycket närhet HELA TIDEN!

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Ebba på ECPAT 2024-05-31

Hej och tack för din fråga!

Det är inte okej att din kompis är mer närgången än vad du vill att han ska vara. Det är viktigt att han respekterar dina gränser, alltså att du inte vill ha så mycket närhet eller att han följer efter dig. Tror du att du skulle kunna prata med honom om hur du känner? Om det känns svårt att göra det själv kanske du kan ta hjälp av någon vuxen som kan prata med honom? Det kan också kännas skönt för dig att få prata med någon trygg vuxen om hur du har det. Det skulle kunna vara med en kurator på skolan eller kanske en familjemedlem.

Om du känner dig osäker eller vill prata mer med oss om det här så får du gärna kontakta oss via vår stödlinje.
Ta hand om dig,

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!