Person, 17 år 11/1/2022
Lyft upp

Vaknade av att han tafsade på mig

jag hade en kill-kompis som sov över hos mig förra veckan. jag vaknade av att han tafsade på mig och tryckte sin hårda penis mot mig
han går på samma gymnasie som jag, vad ska jag göra?

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Caroline på ECPAT 2022-11-01

Hej och tack för din fråga!

Att tafsa på någon som sover är inte okej utan kan vara brottsligt. Du har rätt att polisanmäla det som killen gjort mot dig. Om du vill så kan du läsa mer om hur en polisanmälan går till här.

När man varit med om något som känns jobbigt kan det kännas skönt att prata med en vuxen, det kan vara en förälder, en kusin, kurator på skolan eller någon annan trygg vuxen. Du har rätt att få stöd och hjälp. Om du känner att du skulle vilja prata med en rådgivare hos oss på ECPAT kan du chatta, mejla eller ringa oss genom att gå in här.

Gör mig glad
Gör mig ledsen 3
Gör mig arg 2
Finns här för dig
kommentera
2022-11-07

Säga att det gjorde dig obekväm och att han fick dig är må dåligt. Skriv till han och visa att du inte var med på att han skulle ta på dig. Sätta gränser är jätteviktigt. Hoppas du mår bättre över detta snart. Det är han som gjort bort sig. För det är väldigt viktigt med samtycke och det hade du inte gett. Han har gjort fel.

Gör mig glad
Gör mig ledsen 3
Gör mig arg 2
Finns här för dig 3
kommentera
2022-11-21

Raportera han, till skolan och polisen för att detta är ett sexuellt övergrepp

Gör mig glad
Gör mig ledsen 1
Gör mig arg
Finns här för dig 3
kommentera
2022-11-21

Jag tycker att du ska säga till en vuxen och raportera till skolan eller andra ställen. Och jag tycker också att du ska gå till din kill-kompis och säga att det inte var kul och att ha ska sluta och be om ursäkt

Gör mig glad
Gör mig ledsen 1
Gör mig arg
Finns här för dig 1
kommentera
Ställ din fråga!