Tjej, 14 år 6/17/2024
Lyft upp

Han börjar skrika på mig att göra grövre saker

Jag var tillsammans med en kille I min klass som jag hade sex med och båda var med på det, jag gillar det men han börjar skrika på mig att göra grövre saker

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Ebba på ECPAT 2024-06-17

Hej och tack för din fråga!

När det kommer till sex är det alltid viktigt att det finns samtycke och att allt som händer känns okej för båda. Du skriver att ni hade sex och att du gillar det, men att han börjar skrika på dig att göra grövre saker. Det är inte okej om han pressar dig till att göra något som du inte vill. Även om du har sagt ja till vissa saker så betyder inte det att du har sagt ja till allt och det är viktigt att han respekterar dina gränser. Här kan du läsa mer om samtycke i relationer, om du vill.

Finns det någon vuxen du kan prata med om dina funderingar? Det skulle kunna vara en kurator på ungdomsmottagningen, skolan eller någon i familjen kanske.

Om du känner dig osäker eller vill prata mer med oss om det här så är du välkommen att kontakta oss via vår stödlinje.
Ta hand om dig,

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!