Tjej, 14 år 12/21/2023
Lyft upp

VAD SKA JAG GÖRA?!?!?!?

Det är en kille som skaffat mitt nummer han ringde mig FaceTime och jag svarade han tog av sin tröja och sa att jag också skulle det.Jag sa att det är olika saker men han sa ” jag lovar att jag inte ska ta bild”. Jag sa ok först gjorde jag det fort men han sa att han inte såg och jag gjorde det igen men långsamt. Han tog bild och sa om jag inte kom hem till han skickar han bilden på nätet. Så jag kom och han hade våld sex jag började blöda och frågade om jag fick gå hem men han sa nej. Han låste in mig i ett skåp och fortsätte att våld sexade med mig nu är jag hemma men mamma skulle bli svin arg om jag berättar för henne. VAD SKA JAG GÖRA!?!?!?!?

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Isabell på ECPAT 2023-12-21

Hej Du!
Vad modigt att du hör av dig till oss och berättar om vad du varit med om.
Du nämner att en kille hört av sig till dig på Facetime och tagit av sin tröja och bett dig göra detsamma. Utan att du vetat om det så tog han en bild, och började därefter hota dig med att sprida den om du inte kom hem till honom. Du kände dig tvingad att gå med på det han säger, och när du kom hem till honom så har han våld sex med dig. Han låste därefter in dig i ett skåp och fortsatte. Du berättar att din mamma skulle bli svin arg om hon visste vad som hänt. Du undrar vad du ska göra.

Du berättar en del allvarliga saker som gör mig orolig.
Det du blivit utsatt för är inte ok, det kan faktiskt handla om flera olika brott som den här personen begått. Man får inte ta skärmdumpar utan att personen sagt ok till det. Man får heller inte hota med att sprida bilder, och att tvinga sig på en person och göra saker mot en persons vilja är inte ok.

Du skriver att din mamma skulle bli arg om du berättade, har du någon annan trygg vuxen du skulle kunna prata med? Du ska inte behöva bära på detta ensam. Det är viktigt att du får stöd och hjälp! Du kanske har en favoritlärare i skolan du kan berätta för? Det kan vara bra att veta att du alltid har rätt att polisanmäla det du varit med om, du kan läsa här hur det kan gå till när man gör en anmälan.
Vi har även en stödlinje Ditt Ecpat du kan vända dig till om du vill prata med oss anonymt!
Ta hand om dig!
Vänliga Hälsningar,

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2024-01-24

Fy fan vad hemskt. Du borde kanske prata med någon trygg, syster kanske?

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!