Tjej, 12 år 1/29/2024
Lyft upp

Tvingad till att skicka nakenbild i utbyte att bli tillsammans, den bilden jag skickade spred han till andra. Har jag gjort något fel?

Tvingad att skicka nakenbild till utbytte att bli tillsammans men efter att jag skickade en bild så tjata han om mer bilder innan vi blev tillsammans ovh den bilden jag skicka spred han till andra. har jag gjort något fel?????

Finns här för dig

Kommentar

Mamadou på ECPAT 2024-01-29

Hej! Tack för att du hör av dig till oss.
Du berättar att du har tvingats till att skicka en nakenbild i utbyte att bli tillsammans men efter du skickade bilden så tjatar han om mer bilder innan ni blev tillsammans. Bilden som du skickade spred han vidare till andra och du undrar om du har gjort något fel.

Du har inte gjort något fel alls och det är modigt av dig att skriva till oss. Att skicka nudes ska vara något kul och spännande, men framför allt frivilligt. Det är aldrig ok att en person tvingar eller tjatar till sig en nude. Det som personen har gjort mot dig kan därför vara brottsligt och att du har rätt att polisanmäla händelsen. Här kan du läsa mer om hur det kan gå till när man gör en anmälan.

Det kan vara skönt att prata med en trygg vuxen när man varit med om något jobbigt. En trygg vuxen behöver inte alltid vara en förälder, det kan vara en favoritlärare, kuratorn på skolan eller kanske en tränare. Vi har även en stödlinje man kan vända sig till om man vill prata med oss anonymt. Du får gärna höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar eller bara vill prata.

MVH.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg 1
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!