Tjej, 11 år 6/5/2024
Lyft upp

Sexuellt misshandlad och tvingad till att skicka nakenbilder

Jag har blivit sexuellt misshandlad och tvingats skicka naken bilder till min lärare för annars underkänner han mig,Han e 58

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Lina på ECPAT 2024-06-05

Hej och tack för att du hör av dig.

Utifrån vad du berättar så låter det som att du varit med om flera saker som inte är okej. Du berättar att du blivit misshandlad sexuellt. Det är aldrig okej av någon att göra något sånt mot en person och det kan vara olagligt.
Om att din lärare tvingar dig till att skicka nakenbilder: din lärare får absolut inte tvinga dig till det och han får heller inte hota att ge dig underkänt om du inte gör det han vill. Det kan vara olagligt det han gör. Jag skickar med en artikel där du kan läsa mer om lärare om du vill, du hittar den här.
Du har även rätt att polisanmäla båda händelserna som du berättar om. Och jag vill även skicka med dig att du har rätt till att få stöd i det här och du har inte gjort något fel alls.
Har du berättat om händelserna för någon? Det kan många gånger vara skönt att få berätta för någon vad som hänt och inte behöva bära på allt själv i tystnad. Om du inte har gjort det så tänker jag att kanske en vårdnadshavare, kurator eller någon annan trygg vuxen kan vara ett alternativ att prata med. Vad tror du om det?

Du är varmt välkommen att prata mer med oss om du skulle vilja, det kan du göra via vår chatt som du hittar här.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!