Till Frågeplanket

Tjej, 13 år

Vad ska jag göra?

Min lärare (kille) brukar ta tjejerna på rumpan. Och nu tog han in mig i grupp rummet och låste dörren sen tejpade han för min mun. Först klämde han på mitt bröst sen pillade han på min snippa sedan började han och ta av mina kläder så jag bara hade bh och trosor. Sen tog han av så jag var naken sen tog han av sina kläder han började att runka mig sedan tog han sin snopp i min snippa och tog av tejpen från min mun. Och började hångla och han seger att om jag berättar för någon så ska han skicka ut nakenbilder på mig. Jag vet inte vad jag ska göra och han gör så varje fredag på maten och seger att jag bara måste öva mer fast att jag redan kan allt. Vad ska jag göra?

Gör mig arg Gör mig arg 4
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 4
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

2 kommentarer

Mamadou på ECPAT 2023-11-13

Hej, tack för att du hör av dig till oss! Du berättar att din lärare brukar ta tjejer på rumpan i skolan och att han har gjort saker mot dig som inte är okej. Han har även hotat med att sprida nakenbilder på dig. Du undrar nu vad du ska göra. Vad modigt av dig att du vågade berätta för oss. Det som du har varit med om ska du inte behöva uppleva och det som din lärare har gjort mot dig kan dessutom vara brottsligt. Du har rätt till både stöd och hjälp med det du berättar. Du har inte gjort något fel här utan det din lärare har gjort mot dig är fel. Du kan göra en polisanmälan på det som har hänt dig och det kan du göra genom att ringa polisen på 114 14. Här kan du läsa lite kring hur en polisanmälan går till. När man blivit utsatt för något som du har blivit kan det vara skönt att dela detta med någon som du litar på. Det kan vara en vän, en förälder eller en kurator på skolan. Du ska inte behöva känna dig ensam i det här. Skulle det vara så att nakenbilderna på dig skulle spridas, kan vi i vissa fall hjälpa till med att ta ner bilder på det öppna internet. Om du vill prata mer med oss kan du höra av dig till oss här.

MVH.

Gör mig arg Gör mig arg 1
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig
2023-11-19

Men gumman❤️❤️
Jag förstår att du är rädd, det hade jag ocå varit i din situation❤️. Har ni en kurator på skolan? Kan du kanske berätta för den då? Den ska ju ha tystnadsplikt så din lärare borde inte få veta då. Du behöver få stöd i det här❤️❤️
Ett annat alternativ kan ju vara att du säger emot? Att du inte vill följa med honom in i grupprummet. För då måste han hota framför hela klassen?❤️❤️

Ta hand om dig ❤️❤️❤️

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad 2
Känner igen mig Känner igen mig