Tjej, 12 år 12/28/2023
Lyft upp

Min mentor tar på mig.

Min metor tar på mig,
han tar på mina lår, kollar ner på mig, och beter sig bara konstigt, han tycker det är intressant att veta hur många dick pics jag har fått, om jag har sugit av någon och sånt,
Jag prata om det här med en av mina kompisar och han sa att han hade också blivit tagen på, och att han tar bort handen så fort man kollar ner på hans hand..
jag vet inte vad jag ska göra.. mamma avgudar han då han är som min ”handläggare” i skolan.. jag vet inte vad jag ska göra..

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Mamadou på ECPAT 2023-12-28

Hej, tack för att du hör av dig till oss! Tack för att du vågar berätta för oss om din mentor. Det låter som en obehaglig situation det du beskriver och du har rätt till både stöd och hjälp med det du har berättat om. Det du beskriver är helt oacceptabelt och du har rätt att känna dig trygg och respekterad, både i skolan och i ditt personliga liv. Din mentor ska behandla dig med respekt och det är viktigt att du vet om att ingen oavsett vilken position hen befinner sig, har rätt att behandla dig på ett sätt som gör dig obekväm. Det är inte heller okej för honom att ta på dig eller fråga dig frågor av sexuellt karaktär, det kan vara brottsligt och du har rätt att polisanmäla händelsen. Du läser mer om hur en polisanmälan går till här Vi tipsar många barn och unga att berätta för någon man har tillit till, det kan exempelvis vara kuratorn på skolan, en lärare, eller sjuksköterskan exempelvis. Om du fortfarande känner dig obekväm med din mentor kan du prata med någon på skolledningen, exempelvis din rektor om det du har upplevt. De har ett ansvar att se till att skolmiljön är säker och respektfull för alla elever. Vi finns också här för att stödja dig. Om du vill prata mer om det här eller om något annat, är du välkommen att höra av dig till oss via chatt, mejl eller telefon här. Ta hand om dig.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2024-06-08

Gumman då🥺❤️ Detta måste du ta upp med någon på skolan eller en förälder även om det är jobbigt❤️ Förlåt ifall jag får dig att känna dig pressad att berätta för någon men du borde göra det innan något mer kan hända som kan påvärka dig mer!💗💗 Du kan skiva till din mamma eller om du har en pappa eller annan vuxen du kan lita på! Jag tycker det är lättare att skiva än att prata så det är ett tips!❤️ Änskar dig all lycka och kärlek❤️ från en 12år tjej

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!