Tjej, 11 år 4/26/2023
Lyft upp

Våldtagen av pappas kollega

Jag blev våldtagen av min pappas kollega

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Vera på ECPAT 2023-04-26

Hej!

Tack för att du skriver till oss.

Du berättar att din pappas kollega har våldtagit dig. Det är väldigt allvarligt det personen har gjort mot dig – man får aldrig lov att ha sex med någon mot personens vilja, det är olagligt. Du har rätt att polisanmäla din pappas kollega för detta. Det kan du göra genom att ringa polisen på 114 14 eller gå in till en polisstation. Här kan du läsa mer om hur en polisanmälan går till. Jag vill vara tydlig med att du inte har gjort något fel alls, det är bara din pappas kollega som har gjort fel.

När någon har utsatt en för brott så kan det kännas bra att berätta om det för någon man litar på. Det kan vara en lärare, kompis eller någon i familjen. De kan också finnas där för dig som stöd i en polisanmälan, det är ingenting som du ska behöva gå igenom själv. Det finns även andra ställen där du kan söka stöd. Exempelvis kan du kan chatta, ringa eller mejla till oss på Ditt ECPAT. Vill du hellre ha stöd från någon som du träffar fysiskt kan du prata med skolkuratorn eller en kurator på en ungdomsmottagning eller socialtjänsten i den kommun du bor i.

Du förtjänar att få må bra och att få precis den typ av stöd som du själv känner att du vill ha. Jag hoppas att detta svar var till hjälp. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss igen, vi finns här för dig.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-04-27

Hatar din pappas kollega,idiot du ska säga till din pappa fattar du, så att han it forsätter

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig 2
kommentera
2023-05-16

Jag är ledsen att detta har hänt. Jag kan inte förstå hur du känner dig just nu. Men du måste, utan tvekan, berätta för någon du litar på så snart som möjligt. Jag vet att det är läskigt, men om jag vore din pappa så skulle det inte finnas något annat i denna världen som jag skulle hellre vilja höra än sanningen. Det finns ingen tvekan att detta kommer fortsätta om du inte berättar, och genom att berätta för folk så kan du få skydd. Det är enligt definitionen av ordet och all vettig logik omöjligt att detta har varit ditt fel. Det finns inget ett barn kan göra för att få en vuxen att bete sig så här. Dessa monstren skadar utan provokation, dem är byggda för det. Oavsett vad man gör, hur man än försöker att undvika att detta händer så kommer dem åtminstone försöka att skada någon en dag. Dem är gjorda för att skapa lidande i denna världen och sedan dö omringad av tomhet. Ingen kan stoppa dem från att vilja detta livet för sig själva. Du gjorde bara ditt bästa som ett barn i denna situationen, jag är stolt över din modighet. Genom att komma till denna hemsidan för att fråga om råd så har hittills hanterat allting rätt. Nästa steg måste vara att berätta för någon. För båda eran skull borde du säga vad som har hänt till någon vuxen som bryr sig om dig. Dem vill hjälpa dig. Du kommer att ta dig igenom detta. Även om det inte betyder mycket från en främling, så litar jag på din styrka. Jag önskar dig det bästa. För alla bra framtiders skull, fortsätt kämpa.

Gör mig glad 2
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig 4
kommentera
2023-06-19

Gud vad hemskt. Berätta för din pappa direkt, så att han kan anmäla pedo-skiten.

Gör mig glad 1
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig 3
kommentera
Ställ din fråga!