Till Frågeplanket

Tjej, 14 år

Tjatsex

Jag har varit tillsammans med honom i tre år han e två år äldre än vad jag är, han hade tjatat mycket om sex det senaste året o jag svarade ”ja e inte redo” då blev han sur o ignorerade mig i flera minuter, då sa han att vi skulle beställa mat och att jag kunde sova medan, så klart måste jag ju kunna lita på honom, jag ville ha fanta exotic å typ elva minuter senare kom maten o han hämtade mig, när jag typ ätit up allt kände jag mig yr, o det sista jag såg va när han klädde av mig å klämde mina bröst, nu är jag 16 å har en liten unge som e 2 år och han vill ha sin son efter att vi gjorde slut vad ska jag göra?

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 2
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Isabell på ECPAT 2024-05-03

Hejsan!
Vad bra att du hittat hit med din fråga.
Du berättar att du och din kille varit tillsammans i tre år, under dessa år har det varit en del tjatsex och du har inte känt dig redo. Du nämner en händelse där ni beställt mat och ätit, sedan har du känt dig yr och det sista du minns är att han klär av dig och klämmer på dina bröst.
Du är nu 16 år och har en son på två år, som din pojkvän vill ha efter att ni gjort slut. Du undrar vad du ska göra.

Det du berättar är allvarligt, du nämner flera saker som inte känns okej. Att tjata på en annan person om sex är aldrig okej, speciellt om denne inte känner sig redo. Att din kille haft sex med dig utan att du gett samtycke till det och inte heller varit i medvetande är allvarligt, och absolut inte okej. Det kan vara brottsligt.
Har du någon trygg vuxen i din omgivning som du skulle kunna prata med om detta?
Det kan vara bra att ha med sig att du alltid har rätt att göra en polisanmälan kring det som du varit med om.
Vi har även en stödlinje du kan vända dig till om du skulle vilja prata mer med oss, du är anonym!

Ta hand om dig!

Gör mig arg Gör mig arg 2
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig