Kille, 16 år 9/19/2023
Lyft upp

Tjat sex

Jag träffade en tjej i somras som jag bara låg med o vi var liksom KK med varandra. Och våran deal var att inte ligga med nån annan för då bryts d o vi e bara vänner inget mer än d men sen så hade hon sex med två killar på samma kväll när hon var full och jag fick inte veta det fören rätt länge efter. När jag fick veta d så började jag säga nej till att ha sex med henne sen efter en stund så sa jag bara ja för att jag inte orkade med hennes tjat o aggressioner

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Isabell på ECPAT 2023-09-19

Hejsan !
Vad bra att du hittat hit.
Du berättar att du träffat en tjej i somras, varpå ni inledde en KK relation. Ni hade en deal om att inte ligga med andra. Efter ett tag får du reda på att hon legat med två killar när hon varit full. Detta fick dig att börja säga nej till sex med henne. Hon började tjata och bete sig aggressivt, så för att slippa det sa du bara ja till sex.

Det du berättar att den här tjejen utsätter dig för är inte ok. Ingen ska behöva känna sig tvingad till sex när en inte vill. Ett nej är alltid ett nej. Här kan du läsa lite mer om ”Vad är okej sex?”. Du ska inte behöva känna dig tvingad till att säga ja till sex för att hon tjatar och är aggressiv.

Ibland kan det vara bra att prata med en vuxen i sin närhet. Det kan vara en kurator, lärare eller förälder.
Du är även välkommen att kontakta vår stödverksamhet om du önskar ha mer stöd i detta.

Vänliga Hälsningar,

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!