Kille, 16 år 6/22/2023
Lyft upp

Hur går det till?

Vad är processen/hur tar ”äldre” videos på mig bort. Gick igenom flera år av sexuella övergrepp varav ett få tal tillfällen spelades in och jag är medveten om en som spred innehållet och sålde/delade videos via någon del av ”dark web”.

Finns här för dig 1

Kommentar

Mamadou på ECPAT 2023-06-22

Hej!

Tack för att du hör av dig till oss!
Du undrar hur processen för att ta ner gamla videos på dig går till. Du skriver att du gick igenom flera år av sexuella övergrepp varav ett fåtal tillfällen spelades in och du är medveten om en som spred innehållet och sålde/delade videon via någon del ab ”dark web”

Vi kan hjälpa till att ta ner filmer eller bilder som spridits mot ens vilja. Vi hjälper alla som är under 18 år med det här. För att vi ska kunna hjälpa till behöver du ha tillgång till filmen som sprids, eller ha en länk till sidan där den sprids.
Det är aldrig okej att spela in någon utan tillåtelse, det kan till och med vara olagligt och du har rätt till både stöd och hjälp.
Du har också rätt att anmäla det som du har varit med om, det går att polisanmäla händelsen genom att ringa polisen på 11414. Det går att vara anonym men polisen har möjlighet att hjälpa dig mer om du vill berätta vem du är

Vi kan hjälpa dig att ta ner filmen på nätet och på många plattformar, men inte alla. Kontakta oss på chatt eller telefon och berätta mer, så hjälper vi dig. Vi finns här: https://dittecpat.se/ . Våra öppettider är måndag-torsdag 17-22 och fredag 15-20.
Du hittar också mer information om hur en nedtagning går till här: https://dittecpat.se/nedtagning/.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!