Tjej, 12 år 12/28/2023
Lyft upp

Skicka nudes till samma killar..

Jag skulle hänga med ett par vänner en dag, sen så var det en gammal vän till en av mina andra vänner, jag och hon hade gått i samma klass i något år sen slutade hon, vi kom rätt så nära efter dem andra hade dragit hem, så vi kom fram till att jag skulle sova över hos henne, våra föräldrar godkände det osv,
sen vart det bråk mellan mig och mina andra vänner, men sen på kvällen började vi skicka nudes till samma killar, och vi planerade in ligg och allt sånt, som tur blev det inte av.. men är det bara jag? eller har någon annan varit med om att ligga i samma säng med sin tjej kompis och skickat nudes till samma killar brevid varann..

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Mikaela på ECPAT 2023-12-28

Hej på dig!
Tack för att du hör av dig till oss med din fråga.
Du berättar att du sov över hos en kompis till dig som du kommit nära. Du berättar att du och din kompis den kvällen skickade nudes till samma killar och planerade ligg. Du undrar nu om det bara är du eller om andra varit med om att skicka nudes till samma killar som en kompis.
Du som barn eller ung har rätt att på ett säkert och tryggt sätt utforska din sexualitet. Idag sker många relationer på nätet och det kan vara ett bra sätt att utforska sin sexualitet och det är du inte ensam om. Att skicka nudes kan vara spännande och roligt.
Du kan läsa mer här om sex på nätet.
Vill du prata mer med någon av oss på Ditt ECPAT är du välkommen att höra av dig till oss via chatt, mejl eller telefon.
Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!