Tjej, 14 år 3/9/2023
Lyft upp

Sex och självskada

Jag lider av jättemycket ångest och jag har sex med en man som jag egentligen inte vill ha sex med men jag vill skada mig själv

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Agnes på ECPAT 2023-03-09

Hej!

Tack för att du hör av dig till oss.

Du berättar att du lider av jättemycket ångest och att du har sex med en man som du egentligen inte vill ha sex med men att du vill skada dig själv. Många barn vi pratar med berättar att de skadar sig själva, till exempel genom sex, för att lindra ångest. Så ska man inte behöva må. Du har rätt att få stöd och hjälp i det. Det kan du få från bland annat en kurator på en ungdomsmottagning där du bor, vårdcentralen eller kuratorn på din skola.

Det som mannen gör kan vara olagligt, eftersom du är under 15 år och enligt lag inte kan samtycka (säga ja) till sex. Du har rätt att polisanmäla honom. Du kan läsa mer om hur en polisanmälan går till här.

Om du vill får du gärna prata med oss i chatten eller på telefon 020 112 100. Våra öppettider är måndag-torsdag 17-22 och fredag 15-20.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!