Till Frågeplanket

Tjej, 16 år

Relation, vad ska jag göra?

En kille och jag har pratat sedan våras och jag vill typ ha honom, vi har legat och han säger att jag är en jättefin tjej men att han inte är redo för förhållande, ändå behandlar han mig exakt som om jag vore hans tjej, jag har träffat hans mamma och hela hans släkt vet om mig men han blir också stridig så fort jag tar tag i hans mobil, vad ska jag göra? Är det dags för mig att lämna honom för att han kan inte ta saker på seriöst typ

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 2
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

2 kommentarer

Lina på ECPAT 2023-09-15

Hej och tack för att du hör av dig.

Det kan vara klurigt det här med kärlek ibland och svårt att veta hur man ska göra.
Du skriver att han behandlar dig som att du vore hans tjej men att han inte är redo för ett förhållande. Du frågar också vad du ska göra, det kan vara bra att fundera på vad man själv vill och behöver för att må bra. Det är även bra att ha en öppen och ärlig dialog med varandra för att förstå varandras behov, tankar och känslor.

Vi på Ditt ECPAT är bra på att prata med barn och unga som blivit utsatta för bland annat sexuella övergrepp, hot, kränkningar eller som har fått sina nudes spridna. Är det något sånt du vill prata om är du välkommen att kontakta oss här.
För att du ska få ett så bra stöd som möjligt i det här hänvisar jag dig i stället till tjejzonen, där kan du också chatta anonymt om du skulle vilja.

Ta hand om dig!

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig 1
2023-09-18

D dära är knas, du borde dumpa han o gå vidare, han har förmodligen andra tjej på sin snap eller något och vill inte att du ska se

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig