Tjej, 14 år 2/23/2024
Lyft upp

Min idrottslärare beter sig konstigt..

Min idrottslärare beter sig konstigt han taffsar på mig och går in i omklädningsrummet när jag står naken. En gång gick han in i samma toalett som mig och började klämma. När vi var på badhus med klassen så gick han in i tjejernas omklädningsrum och klämde på allas tutttar. Han sa om jag skickar nakenbilder så får jag högsta betyg.

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Mikaela på ECPAT 2024-02-23

Hej på dig! Vad bra att du hittat hit med din fråga.
Du berättar att din idrottslärare beter sig konstigt och olämpligt mot dig och andra i klassen. Du berättar även att han sagt att du får högsta betyg om du skickar nakenbilder. Det du berättar om är absolut inte okej. Ingen får ta på dig eller röra dig mot din vilja. Det som din idrottslärare har utsatt dig och andra i klassen för kan vara brottsligt och det kan du polisanmäla. Du kan läsa mer här om hur en anmälan går till. Alla barn och unga ska få känna sig trygga i skolan. Du har rätt till stöd och hjälp och ska inte behöva bära på detta själv. Har du någon vuxen att prata med om detta? Det kan vara kuratorn på skolan, rektorn, en förälder eller en annan vuxen som du känner dig trygg med. Du får gärna även prata med oss om det som hänt i vår stödlinje om du skulle vilja! Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!