Tjej, 12 år 12/28/2023
Lyft upp

Jag och mina vänner gick på en fest

Jag och mina vänner gick på en fest. Då kom det fram en kille, som sa att han var 14 år, fast jag tyckte att han såg ut och vara äldre, men sa inget. Han frågade om vi kunde gå och prata ute på gatan och jag följde med. Han tryckte upp mig mot väggen och gav mig en drog. Sen kom hans kompisar och de bar mig till en lägenhet, inte långt ifrån. På vägen började jag känna mig alldeles stel, jag kunde inte röra på mig. Sen tog killen in han och mig i vad som såg ut som ett sovrum. Ni kommer tro att jag ljuger nu, men detta är sant. Det ligger döda och nakna tjejer på golvet. Killen tar av mig alla mina kläder och sen hans. Sen börjar han knulla med mig och jag kan inte göra något. Jag lyckas ta mig därifrån, men jag har skador, eftersom de försökte ha ihjäl mig när jag sprang därifrån.

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Mamadou på ECPAT 2023-12-28

Hej

Tack för att du du hör av dig till oss!
Det är modigt av dig att berätta för oss vad du har varit med om. Det du har varit med om är inte ditt fel och har du har rätt till stöd och hjälp. Det den här personen gör mot dig är inte okej och kan vara brottsligt. Det vi brukar tipsa om är att du kan göra en anmälan hos polisen, det kan du göra genom att ringa på 114 14. Du kan läsa mer om hur en polisanmälan går till här.
Finns det någon vuxen i din närhet som du skulle kunna prata med? Det kan tillexempel vara en kurator, förälder, vän eller någon du har tillit till.
Du berättade också om att du har skador, det kan därför vara bra att uppsöka vården och du hittar din närmaste mottagning här.
Du får gärna höra av dig till oss på Ditt Ecpat , vi har öppet måndag – torsdag 17 – 22 och fredagar mellan 15 – 20.

Ta hand om dig!

Gott nytt år! Med vänlig hälsning

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig 1
kommentera
2024-01-28

Asså herregud hur kan man göra något sådant. Sjukt starkt av dig att ta dig därifrån. Men dehär måste du berätta för någon för personerna måste polisanmälas och om du har droger i dig måste du få hjälp. Samtalsstöd efter som du har varit med om trauma. Och hjälp med att polisanmäla. Berätta för nån vuxen som du litar på. T.ex föräldrar/vårdnadshavare, lärare på skolan, skolkuratorn, skolsköterskan,tränare,en kompis föräldrar eller någon släkting. Vad som helst så dom kan hjälpa dig. Du är jätte modig som skriver hit. Lycka till och hoppas personerna blir polisanmälda och att du tar habd om dig och mår bra och får stöd. ❤️

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig 1
kommentera
2024-04-14

Åh fy faan vad hemskt.😭😭😭😭😭😱😱😱😱😱❤️❤️❤️ ALL RESPEKT FÖR DIG❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig 1
kommentera
Ställ din fråga!