Tjej, 14 år 2/23/2024
Lyft upp

Jag gillar en kille...

Jag gillar en kille som är 1 år äldre än mig och han verkar vara intresserad av mig också. Enda problemet är att jag inte vet hur jag ska uttrycka mig eller vad jag kan skriva/säga till honom? Vi går på olika skolor men vi åker samma buss, men det känns ju lite stelt att prata på bussen fullt med massa andra personer. Sen är jag en relativt blyg person men när det är nån jag gillar så vill jag verkligen visa det men ändå inte. Hur ska jag göra?!

Finns här för dig 3

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Mikaela på ECPAT 2024-02-23

Hej på dig!
Vad bra att du hittat till frågeplanket med din fråga.
Du berättar att du gillar en kille som verkar gilla dig med, men att du inte vet hur du ska uttrycka dig eller vad du ska säga/skriva till honom.
Det kan vara svårt att veta hur man ska göra när man gillar en person och vad som känns bäst för en själv. Det vi på ECPAT arbetar med är att stödja barn och unga under 18 år att få hjälp, stöd och kunskap om nudes, sexuella övergrepp, hot och kränkningar på nätet eller IRL. Vi kan också, i vissa fall, hjälpa dig att ta ner nakenbilder/filmer som har spridits. Har du några frågor eller funderingar kring detta så får du gärna höra av dig till oss i vår stödlinje.
Den frågan du har kan ungdomsmottagningen ge dig bättre svar på än vad vi kan. Du kan kontakta UMO här.
Hoppas du får svar på din fråga. Ta hand om dig och lycka till!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!