Kille, 15 år 12/13/2023
Lyft upp

Jag har pratat med min tjej om att jag vill ligga med henne, och jag har frågat henne om hon verkligen vill det och hon svara ja. Men när vi ska göra det så känns det som hon inte vill. Hur ska jag göra?

Jag har pratat med min tjej om att jag vill ligga med henne
Och jag frågar henne om hon verkligen vill det då svara hon ”ja”
Men när vi ska göra de så känns det att hon inte vill hur ska jag göra

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Mamadou på ECPAT 2023-12-13

Hej tack för att du hör av dig till oss!

Du berättar att du har pratat med din tjej om att du vill ligga med henne och hon har svarat ja när du har frågat henne, men när ni ska göra det så känns det som att hon inte vill och du undrar hur du ska göra.
Det är fint av dig att du frågar oss. För att ni ska ligga med varandra så måste det finnas samtycke mellan er. Det ska alltid kännas bra för båda. Detta gäller oavsett om handlingen sker IRL eller på nätet. Du kan läsa mer om samtycke här
Om din tjej tidigare sa ”ja” men verkar obekväm när ni ska vara intima, är det viktigt att prata och kommunicera om det. Det kan vara bra att prata öppet om dina känslor och tankar och fråga henne om hennes. Respektera om hon inte känner sig redo och fortsätt att kommunicera öppet om era känslor och tankar.

Du är välkommen till oss på Ditt Ecpat vid fler frågor och funderingar.

MVH

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-12-14

Det är viktigt med samtycke när man ska ha sex och om du märker att hon är osäker så tycker jag att du borde fråga henne igen och säga att hon verkligen inte måste om hon inte vill

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg 1
Finns här för dig 1
kommentera
2024-02-17

Det bästa tipset som jag kan ge dig är att fråga om din tjej verkligen vill ha det och säga till henne att hon får säga nej men om ni gör det fråga lite hur hon känner om hon vill fortsätta om hon också tycker det är skönt

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2024-04-01

Du måste kommunicera med din flickvän.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2024-05-26

Hejhej, 16 år tjej här.
Det finns vissa tjejer som verkligen inte vågar säga nej så det du borde göra är att vänta tills hon rör vid dig först, om hon inte gör det ta det som ett nej, om hon börjar röra vid dig och säga att hon vill då kan ni. Men om hon börjar kännas skum som om hon inte vill då måste du avsluta genast!! För det kan vara svårt att säga nej och ibland kan man känna att det är tjatsex vilket inte alls är skönt att gå igenom, så vänta tills du känner av att hon också vill, när hon verkligen visar att hon vill.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!