Tjej, 16 år 2/6/2024
Lyft upp

Jag har blivit våldtagen fyra gånger av fyra olika killar.

Jag är 16 år och har blivit våldtagen 4 gånger av 4 olika killar, jag har aldrig vågat berätta för någon för att de känns som att alla skulle dämma mig för de och skylla på mig,jag mår jättedåligt över detta och de är de ända jag tänker på nästan

Finns här för dig 1

Kommentar

Mikaela på ECPAT 2024-02-06

Hej, vad bra att du hittade hit!
Du skriver och berättar i ditt meddelande att du blivit våldtagen fyra gånger av fyra olika killar och att du ofta tänker på det som du utsatts för och mår dåligt över det. Du skriver också att du inte vågat berätta om detta för någon.
Det du berättar är allvarligt. Inget av det som du utsatts för är ditt fel. Det du berättar att dessa killar gjort mot dig är inte okej och kan vara brottsligt. Du har rätt att polisanmäla händelserna, du kan läsa mer här om hur en anmälan går till.
Du ska inte behöva känna att någon dömer dig. Stöd och hjälp finns att få och det är något du har rätt till. Det kan vara skönt att prata med någon om det du varit med om. Finns det en vuxen i din närhet som du litar på och känner dig trygg med som du skulle kunna berätta för? Du kan även vända dig till Socialtjänsten i din kommun eller till ungdomsmottagningen för stöd och hjälp. Om du behöver mer stöd från oss kring detta får du gärna chatta, ringa eller mejla till oss, det kan du göra här.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig 2
kommentera
Ställ din fråga!