Tjej, 14 år 3/7/2024
Lyft upp

Jag är deprimerad..

Jag är deprimerad och för någon anledning vill jag bli misshandlad och våldtagen för det känns som om jag förtjänar det. Jag vet inte jag känner mig hemsk på grund av det men jag vet inte

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Mikaela på ECPAT 2024-03-07

Hej på dig! Tack för att du hör av dig till oss. Du har rätt att må bra och ska inte behöva känna som du gör. Många unga som inte mår bra kan behöva stöd i sitt mående och få hjälp med att må bättre. Ett första steg kan vara att berätta hur du mår för en vuxen som du känner dig trygg med, det kan exempelvis vara en förälder, en lärare, en kurator på skolan eller ungdomsmottagningen. Det finns också organisationer som är bra på att ge råd och stöd gällande mående. Här finns en lista på organisationer som skulle kunna vara till hjälp för dig. Vi på DittECPAT är bra på att prata med unga om frågor som exempelvis sexuella övergrepp, sexuella kränkningar och nakenbilder. Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att ta kontakt med oss via vår stödlinje, så gör vi så gott vi kan med att hjälpa dig. Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg 1
Finns här för dig
kommentera
2024-03-10

Hej!

Du ska absolut inte känna att du förtjänar något sånt mot dig själv! Du är perfekt precis som du är.

Om du känner dig deprimerad så kan du alltid vända dig till någon vuxen eller en nära som du litar på❤️

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!