Till Frågeplanket

Kille, 17 år

Ibland säger hon att hon vill..

Jag vill ha anal sex med min flickvän. Men hos vill inte det. Ibland säger hon att hon vill men sen när vi gör det så säger hon att hon inte riktigt vill ändå. Jag älskar ändå henne som f@n. Jag har bara haft sex en gång i mitt liv och vill gärna det igen. Men hon vill inte och jag måste respektera det ju. Men hon har också kommit till mig och sagt att hon vill att jag klämmer hennes tuttar och att jag slickar henne i fittan. Det blir bara förvirrande.

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig 1

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Mikaela på ECPAT 2024-03-18

Hej på dig!
Tack för din fråga.
Det är viktigt när det kommer till alla typer av sex eller sexuella handlingar att båda vill det och samtycker till det. Det är helt okej att ångra sig även om man först sagt ja. Som du skriver så måste man respektera den andre personens val. Du skriver även att det blir förvirrande för dig när din flickvän först säger att hon vill och sedan säger att hon inte vill. Det är därför viktigt att prata med varandra om vad som känns bra och inte, både innan och under tiden man har sex.
Finns det någon vuxen du kan tänka dig att prata med om detta? Det kan exempelvis vara en kurator på skolan eller på ungdomsmottagningen som du kan få stöd av.
Vill du prata mer med oss om det här så får du gärna höra av dig till oss i vår stödlinje.
Ta hand om dig!

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig