Kille, 16 år 7/17/2023
Lyft upp

Rädd att mina bilder ska spridas

Snackade med tjej på snap i över ett år. Hon brukade skicka nudes och bilder på sig i string utan att jag fråga. Hon frågade mig ibland också men sa nej.

För en vecka sen frågade hon igen flera gånger så bestämde mig att skicka. Skickade kanske totalt 3 st och hon hade skickat flera mer. Trodde då att allt var säkert eftersom hon inte spara eller något.

Igår sa hon att hon har mina bilder och sen blockade hon mig samt kallade mig ful och allt. De bryr jag mig inte om är bara rädd ifall mina bilder sprids då en del har mitt ansikte.

Vill inte anmäla de eftersom de inte hänt och ifall jag anmäler känns de som att hon kommer bli arg och sprida.

Vad borde jag göra???

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Lina på ECPAT 2023-07-17

Hejsan !
Vad bra att du kontaktar oss med din fundering !

Du skriver att du och en tjej snackat på snap i över ett år. Ni har delat nakenbilder, men i början skickade hon utan att du bad om dom. För en vecka sedan skickade du några bilder till henne, och du tänkte att det var säkert eftersom hon inte sparade något. Häromdagen så skriver hon att hon har dina bilder och kallar dig för ful och allt, strax efter så blockar hon dig.
Du berättar att du inte vill anmäla då ingenting har hänt, och du tänker att om du skulle anmäla kanske hon blir arg och sprider dina bilder. Du undrar vad du borde göra.

Precis som du nämner ovan så har ingenting hänt ännu så en anmälan kan inte göras. Det vi här på Ditt Ecpat har möjlighet att hjälpa till med om dina bilder skulle spridas senare, är att med hjälp av ett verktyg vi använder oss utav så kan vi ta ned bilder som sprids, om det sker på öppna nätet. Vi kan också hjälpa till att anmäla konton som sprider bilder om du har användarnamn på kontot.

Du är alltid välkommen att chatta, eller ringa till oss (nr: 020-112 100) om du vill prata mer.
Våra öppettider är måndagar-torsdagar 17-22 och fredagar 15-20.

Hoppas du fått svar på din fundering !

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!