Kille, 14 år 6/13/2023
Lyft upp

Äldre man vill köpa sex av mig

Jag har träffat en äldre man som jag känt tidigare hemma hos honom några gånger och har vi har haft sex. Jag känner nu att jag inte vill ha det mer och jag har sagt det till honom. Han sa då att jag kunde få betalat om jag fortsatte ha sex med honom. Jag vet inte hur jag borde göra. Vet inte om jag borde säga ifrån eller ta pengarna och fortsätta.

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Eline på ECPAT 2023-06-13

Hej!

Vad bra att du kontaktar oss med din fråga.

Du berättar att en äldre man haft sex med dig och att du inte vill ha det längre. När du berättade det för honom erbjöd han dig pengar för att fortsätta.

  • Du behöver aldrig göra något du inte vill
  • Du har inte gjort något fel
  • Han ska lyssna på dig och respektera dina kroppsgränser
  • Att som vuxen ha sex med ett barn under 15 år är enligt lagen brottsligt, oavsett om det är pengar inblandat eller inte
  • Det är den som köper sex som gör fel
  • Att pressa någon till sex är också fel

Du ska inte behöva vara ensam med de här tankarna och funderingarna. Det vore bra om du berättade detta för en trygg vuxen i din närhet – det kan vara en förälder, kurator, lärare eller någon annan som du känner att du litar på. Du kan också prata med oss i vår chatt, på telefon 020 112 100 eller på mejl. Våra öppettider är måndag-torsdag 17-22 och fredag 15-20.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-08-18

Som Eline redan har sagt, det är inte du som har gjort fel. Polisanmäl honom direkt. Annars kan han fortsätta utnyttja barn och jag kan inte nog understryka hur FEL det han gör är. Det är VÄLDIGT svårt för mig att inte svära i det här svaret eftersom att sexuella förövare som dessa väcker ett sånt vansinnigt ursinne i mig. Lycka till, och kom ihåg att INGEN, ABSOLUT INGEN kan tvinga dig till sexuella handlingar. INGEN, hör du mig? Det är så, så, fel, och du är garanterat inte ensam. Som sagt, polisanmäl snälla, och lycka till! ❤️

Gör mig glad 2
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!