Person, 15 år 1/29/2024
Lyft upp

Hur får jag bort nakenbilder?

Hur får jag bort nakenbilder på mig som sprids i grupper där jag inte vet vem någon är och vet att det är gamla gubbar i grupper på appar jag inte ens vet ved det är? Hjälp

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Mikaela på ECPAT 2024-01-29

Hej, tack för din fråga! Du berättar att det finns nakenbilder på dig i grupper på olika appar där du inte vet vem någon är. Du undrar nu hur du kan få bort bilderna. Det som hänt dig är inte alls okej. Du har rätt att få hjälp och stöd i detta. Att sprida nakenbilder på någon utan samtycke kan vara brottsligt. Du har rätt att polisanmäla det som hänt. Du kan läsa mer om hur en anmälan går till här. Det kan vara bra att spara information genom att ta skärmdumpar av kontona, spara de bilder du kan på dig själv och eventuella användarnamn. Finns det någon vuxen i din närhet som kan vara ett stöd som du skulle kunna prata med om detta? Vi på Ecpat kan i vissa fall hjälpa till att stänga ner konton eller ta ner bilder & filmer som sprids på öppna nätet. Vill du ha hjälp med nedtagning eller vill prata mer om det som har hänt får du gärna kontakta oss i vår stödlinje.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!