Kille, 15 år 11/27/2023
Lyft upp

Har jag gjort fel?

Jag och min ”styv” kusin har en konstig relationa hon ät 13 och vi har haft sex, deta bara hände när vi var ensam på mitt rum o prata på en familj träff o då börja vi prata om sex o annat o att vi båda va i oskuld o sen blev de bara mer sexuellt och till slut hade vi sex, efteråt sa vi båda att vi båda ville och att ingen av oss inte tvinga nån av oss till det, har jag gjort något fel för att jag o min kusin som ät 2 år yngre har haft sex med kondom o vi båda ville?

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Mikaela på ECPAT 2023-11-27

Hej, Tack för att du hör av dig till oss med din fråga! Du berättar att du haft sex med din kusin som är 13 år och att ni båda ville ha sex. Du frågar nu om du har gjort något fel för att hon är 2 år yngre än dig. Lagen säger att någon som är över 15 år inte får utföra några sexuella handlingar mot eller med någon som är under 15 år, det kan vara så att den äldre begår ett brott då. Du hittar mer information kring samtycke och åldersskillnad här. Har du fler frågor eller funderingar, är du välkommen att kontakta oss på Ditt ECPAT!

Ta hand om dig,

Gör mig glad
Gör mig ledsen 1
Gör mig arg 1
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!