Tjej, 16 år 4/21/2023
Lyft upp

Går det att få tag i bilder/filmer på nätet som jag är med i?

Går det att få tag i bilder/filmer på nätet som jag är med i?

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Isabell på ECPAT 2023-04-21

Hejsan !
Tack för att du skriver till oss med din fundering.
Du undrar ifall man kan få tag i bilder/filmer som en själv är med i?

Vi har i vissa fall möjlighet att ta bort filmer och bilder som sprids på det öppna nätet samt möjlighet att kontakta olika plattformar och be dem stänga ner konton som sprider nakenbilder på barn eller liknande innehåll utan samtycke. Vi kan också ta ner bilder som har tagits frivilligt men som sen spridits fast du inte vill. För att vi ska kunna hjälpa dig behöver du ha tillgång till bilden som sprids, eller en länk till sidan där den sprids. Vi kan hjälpa till att ta ner bilder på nätet och på många plattformar, men inte alla. Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi finns på chatt, telefon och mejl här: https://dittecpat.se/. Våra öppettider är måndag-torsdag 17-22 och fredag 15-20.
Om du vill läsa mer om hur du själv kan göra för att få bort bilder från olika plattformar läs gärna här: https://dittecpat.se/plattformsguiden/

Med Vänliga Hälsningar

Gör mig glad
Gör mig ledsen 2
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!