Tjej, 13 år 3/3/2023
Lyft upp

Finns det något jag kan göra för att glömma bort allt?

När jag var 6-11 hade min bror som är 9 år äldre mig sex med mig näst intill varje dag och jag tänker på det hela tiden… finns det något jag kan göra för att glömma bort allt

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Madelaine på ECPAT 2023-03-03

Hej! Vad bra att du kontaktar oss med din undran. Du berättar att din nio år äldre bror hade sex med dig nästan varje dag är du var yngre och att du tänker på det hela tiden. Det din bror har utsatt dig för är inte okej och kan vara brottsligt.

Många barn och unga vi pratar med berättar att det har känts bra att berätta för en vuxen man litar på om vad som har hänt. En vuxen kan vara i form av en lärare, tränare eller någon hemma. Det kan också vara bra att få prata med en professionell så som exempelvis en kurator som är van att prata med barn som varit med om liknande det du berättar för oss.

Du får gärna höra av dig till oss på DITT Ecpat mejl, chatt eller telefon. Våra öppettider är måndag-torsdag 17-22 och fredag 15-20.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg 2
Finns här för dig
kommentera
2023-08-18

Det är verkligen, verkligen inte okej av din brorsa. Jag kan inte nog understryka hur mycket jag hatar honom, bara utifrån det du har skrivit. Vilket jävla äckel han är. Polisanmäl, han verkar behöva hjälp. Och du borde prata med nån. Ingen kommer tycka att det är ditt fel. Prata med dina föräldrar, eller med en kurator. Om jag var dina föräldrar så skulle jag vilja veta. Och kom ihåg att det var han som visste bättre. Du är offret. Du har absolut inget att skämmas för, det är han som måste ställas inför rätten. Det är viktigt, för vem vet vad han annars är kapabel till? Han kanske gör helt sjuka saker mot andra människor. Snälla polisanmäl.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!