Tjej, 11 år 2/28/2023
Lyft upp

En man vill ha sex med mig

En man vill ha sex med mig men jag har aldrig haft sex men han säger att jag måste annars skickar han naken bilder på mig till folk men jag vet inte om jag vill ha sex me nån som är trippelt så gammal va ska jag göra

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Caroline på ECPAT 2023-02-28

Hej!

Du berättar att en man vill ha sex med dig och att han tänker sprida nakenbilder på dig annars. Du vet inte om du vill ha sex med honom då han är trippelt så gammal som du.

Eftersom han är över 15 år får inte ha sex med dig då du är under 15 år, det kan vara olagligt. Han får heller inte hota dig att sprida dina nakenbilder om du inte har sex med honom, det är också olagligt. Du behöver inte göra någonting som du inte vill. Du har rätt att polisanmäla honom för det han gör mot dig.

När någon utsätter en för brott eller gör eller säger saker som inte känns bra kan det vara bra att prata med en vuxen. Det kan vara en förälder, en lärare eller kurator exempelvis.

Du kan också prata mer med oss om du vill.
Vår chatt och telefon (020-112 100) är öppen 17-22 på måndagar-torsdagar och 15-20 på fredagar.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg 3
Finns här för dig
kommentera
2023-03-01

Du ska absolut inte ha sex med honom, detta är våldtäkt, jag tycker att du ska gå till polisen utan att säga till någon. Eller kan du gå till en kurator och be om anonymitet och få hjälp den vägen.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg 4
Finns här för dig 2
kommentera
2023-08-19

Polisanmäl skiten. Fy fan för honom. Han ska ruttna i fängelset 🥰

Gör mig glad 4
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!