Tjej, 13 år 2/26/2024
Lyft upp

Det börjar bli obehagligt

Jag och mina kompisar brukar vara ute på byn på sommarkvällar jag gillar det men det börjar bli obehagligt, en kille i 17 års åldern kommer fram till mig när han ser oss och kysser mig tar på min rumpa och mina bröst, även en gång när jag skulle handla själv så kom han och drog in mig på en stor toalett och hånglade, tafsade och tog av mig mina kläder och han hade sex med mig och gjorde massa saker och nu vill han ligga hela tiden och säger att jag är sexig och att han vill knulla mig hela tiden

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Fabiola på ECPAT 2024-02-26

Hej och tack för att du hör av dig till oss.

Du beskriver att en kille som är 17 år kysst dig, tagit på dig och att han haft sex med dig och gjort massa saker. Du klickade i ”orolig” i frågan om hur du mår och du beskriver att det börjar bli obehagligt.

Först och främst vill jag lyfta att ingen har rätt att göra något mot din vilja. Du som är under 15 år kan inte heller ge ett samtycke till sexuella saker. Det den killen gjort mot dig är inte okej och du har rätt att polisanmäla det om du vill. Jag skulle råda dig att be om hjälp av en vuxen du känner förtroende för, du har rätt till stöd och hjälp i din situation. Du har inte gjort något fel i detta.

Om du vill, får du mer än gärna kontakta oss på Ditt ECPAT, antingen via mejl eller vår chatt, här .

Här har du mer information kring en polisanmälan här.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!