Kille, 16 år 6/11/2024
Lyft upp

Är jag konstig?

Är jag konstig, asså jag vill bara ligha med yngre tjejer, liksom 12or,11or och 10or är de enda jag vill ligga med och haf legat med. E de konstig

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Lina på ECPAT 2024-06-11

Hej och tack för din fråga! Det behöver inte betyda att du är konstig för att du gillar att ha sex med dom som är yngre, däremot så är det inte okej för någon som är över 15 år att göra något sexuellt med någon som är yngre än 15 år – det kan vara brottsligt. Det som gör att det kan vara brottsligt och inte okej är för att en person under 15 år inte enligt lag kan ge samtycke – och samtycke är otroligt viktigt i bland annat sexuella sammanhang. Jag skickar med dig en artikel om vad som är okej och inte okej. Du hittar den här. Tänker också att det skulle kunna vara bra för dig att prata mer om det här med någon, dels om det finns någon anledning till varför du känner som du gör, men även att det kan vara skönt att få bolla sina tankar och känslor med någon. Har du någon att prata med? Det skulle det kunna vara en kurator, lärare eller någon annan vuxen du kan känna dig trygg med. Det kan vara jobbigt att prata om dom här sakerna med någon, du får gärna prata mer med oss om du skulle vilja också via vår chatt, där kan du vara anonym. Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!