Tjej, 14 år 9/12/2023
Lyft upp

Är det okej?

Jag är 14 å min kille 13, vi har varit tillsammans i 1 år nu. Men när jag va 13 å han 12 så låg vi är de okej? Våra föredrar vet.

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Fabiola på ECPAT 2023-09-12

Hej!

Tack för att du skriver till oss.

Vi har en lagstiftning som säger att man inte får ha sex med någon som är under 15 år, den finns till för att barn under 15 år inte kan ge samtycke och för att skydda barn under 15 år från sexuella övergrepp.

Vi på ECPAT arbetar med och är experter på att ge stöd och råd till barn och unga under 18 år om nudes, sexuella övergrepp, hot och kränkningar på nätet eller IRL. Om du vill prata mer om din relation så är ungdomsmottagningen bra på denna typ av frågor, du kan läsa mer på deras hemsida eller kontakta dem här: https://www.umo.se/Fraga-UMO/

 

Om du har fler frågor till oss kan du skriva i vändande mejl alternativt att du kontaktar vår stödlinje måndag till torsdag 17:00-22:00 och fredagar 15:00-20:00: https://dittecpat.se/

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!