Tjej, 12 år 9/11/2023
Lyft upp

Vad ska jag göra?

Ja fick se en kille runka han ville att ja skulle skicka bild på mina bröst sen efter så ville han ha sex med mig jag sa ja och det bara hände vad ska jag gjöra

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Lina på ECPAT 2023-09-11

Hej!
Tack för att du hör av dig till oss.
Du skriver att du fick se en kille runka och att han ville att du skulle skicka bild på dina bröst, sen ville han ha sex med dig och du sa ja. Du undrar vad du ska göra.

Det är svårt för mig att svara på vad du ska göra eller hjälpa dig då jag inte har tillräckligt med information. Du får gärna höra av dig till oss via vår chatt eller telefon om du vill prata mer om det här. Du hittar våra öppettider här.

Det jag vill skicka med dig är att man aldrig behöva skicka en bild om man inte vill, och samma sak gäller kring sex. Man har alltid rätt att bestämma över sina egna kropp – ingen annan får bestämma vad du ska göra eller inte.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-09-18

Blockera honom om d e så att han inte låter dig vara efter ett nej. Vissa killar har ingen gräns i deras huvud och då kan han börja bli sur o sånt om han inte får bilder och om du börjar skicka bilder så kanske han screenar dom sen sprider

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!