Tjej, 10 år 8/21/2023
Lyft upp

Om man vill vara ihop med någon

Om man vill vara ihop med någon. Men inte är kär i någon. Vad gör man då? Och jag vill ha mens för att då kommer det kännas som att jag är äldre större och coolt. Men tänk om jag får den i skolan där jag har en kille som lärare?

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Lina på ECPAT 2023-08-21

Hej, tack för att du skriver till oss.
Det är svårt att svara på hur man gör om man vill vara ihop med någon men inte är kär. Det brukar komma naturligt när man träffar en person som man tycker om.

Det är också vanligt att funderar över när mensen kommer. Om det skulle det vara så att du får din mens på skolan, finns det någon där som du kan lita på och skulle kunna prata med om det hände där, kanske din skolsköterska eller kurator? Den personen kan då kan hjälpa dig och se till så att du kan få mensskydd.

Hoppas att det var svar på din fråga, du är välkommen att kontakta oss här om du vill prata om något som rör våra ämnen.
Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!