Till Frågeplanket

Tjej, 14 år

Mitt ex går in i samma toa som jag och tar av sig naken

Mitt ex går ut när jag ska gå på toa och går in i samma toa som jag han tar av sig naken och säger att jag ska ta av mina och om jag inte gör det så gör han det!!

Gör mig arg Gör mig arg 8
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 1
Gör mig glad Gör mig glad 2
Känner igen mig Känner igen mig 1

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Louise på ECPAT 2023-12-01

Hej
Vad bra att du hör av dig till oss!
Det som du berättar att ditt ex gör mot dig är inte okej. Man får inte ta av sig naken framför någon som inte är med på det, eller klä av någon som inte vill det. Det kan vara brottsligt. Det är viktigt att veta att du inte har gjort något fel, och att du har rätt att få stöd och hjälp. Finns det någon vuxen i din närhet, kanske en lärare eller kurator som du litar på, eller en förälder som du skulle kunna berätta om detta för? Många unga som hör av sig till oss upplever att det kan kännas jobbigt att berätta för en vuxen men att det ofta brukar vara skönt efteråt. Du har också rätt att göra en polisanmälan om du vill, här kan du se hur det går till. Du är varmt välkommen att chatta med oss här om du vill prata mer.

Ta hand om dig!

Gör mig arg Gör mig arg 1
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig