Tjej, 12 år 3/6/2023
Lyft upp

Kille som utsatte mig

För några månader sen var jag tsm med en 13 årig kille, han försökte ha sex med mig och när vi sov med varandra, han tog av mig mina kläder fast jag inte ville, han tafsade han på mig försökte tvinga mig att gå ner på han han pillade mig och tjatade om att vi skulle ha sex, han höll på så i cirka 3 timmar tills han somnade, jag sa åt han att jag var trött och ville sova men han bara fortsatte, på morgonen dagen efter var det samma sak. Han försökte ha sex med mig. När vi var med varandra andra gånger och sa nej till att göra något han ville göra eller röra på mig så slog han mig. När jag var hemma skickade han dickpicks och tjatade om nudes. Jag sa nej i början men sen började han säga att jag inte älskade han om jag inte skickade, så jag skickade, sen gjorde jag slut via telefon för jag var rädd för att göra det i verkligheten, jag är alltid rädd för att se honom på stan eller se han utanför min skola då han är med våra gemensamma vänner.

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

2023-08-20

Stackars dig!! Du ska bara veta att du har gjort ABSOLUT INGET fel. Han tafsade på dig, och det är jag ganska säker på att det är olagligt. Du kanske eller kanske inte förstår att det är HELT SJUKT BETEENDE från hans sida. Tyck inte synd om honom, för vad han än säger till dig, det är inte normalt. Du är och var stark som sade nej och nu vill jag att du är ännu starkare och säger till någon förtrodd vuxen, okej? ❤️ Det kommer att kännas bättre då och han måste lära sig om SAMTYCKE. Consent is key. Sjukt att folk fortfarande inte fattar det. All kärlek till dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-08-30

Fyfan va äckligt ja dör, du skulle fan säga till det där vidret att han borde lära sig vad respekt va och fråga han va fan han skulle gjort om hans tjocka mamma blev frågad sånna saker medans han kolla på, blir så jävla arg asså, jävla horunge har inte lärt sig ett skit hoppas han blir fucking strypt

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!