Tjej, 15 år 3/18/2024
Lyft upp

Känns inte helt rätt att skicka och ta emot nudes?

Hej! jag är en tjej som är 15 år och jag snapar med killar som vill ha bilder. jag tänker vara helt ärlig här nu och säga att jag faktist vill skicka bilder till killar för jag får ju deras bilder tillbaks. vi båda är med på det men ibland känns de fortfarande fel. hur ska jag säga nej, om jag vill det någon gång? varför känns det inte helt bra varje gång??

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Madelaine på ECPAT 2024-03-18

Hej och vad fint att du har hittat hit!

Det är inte konstigt eller fel att skicka eller ta emot nudes, så länge som det känns bra och kul precis som du skriver att du känner. Det är viktigt att man inte känner sig pressad eller tvingad till att skicka eller ta emot nudes och att alla inblandade ger sitt samtycke till det.

Andra barn och unga som vi pratar med säger att det ibland kan kännas jobbigt att säga nej när de sagt ja innan. Det viktigaste är att det känns bra varje gång och de gånger det inte känns bra så behöver du verkligen inte.

Varför det inte känns bra varje gång är lite svårt att svara på men det kanske kan handla om att situationerna ser olika ut och hur trygg du känner dig med personen som du delar eller ska dela nudes med.

Om du vill prata mer med oss kan du chatta med oss här.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!