Tjej, 16 år 12/19/2022
Lyft upp

Jag vet inte om jag vill anmäla

En kille jag höll på med skulle sova över hos mig. Jag vaknar mitt i natten av att han har sin penis i mig och jag får panik och skriker så han stryper mig tror jag, jag kommer ihåg att det blir svart efter det. Jag vet inte om jag vill anmäla eftersom jag varit inblandad i drama innan och folk kanske tror att jag kommer anmäla bara för att hämnas. Vad ska jag göra?

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Mamadou på ECPAT 2022-12-19

Hej du skriver att du höll på med en kille som skulle sova hos dig och du vaknar av att han har sin penis i dig och du får panik och skriker så att han stryper dig och att du kommer ihåg att det blir svart efter. Du skriver att du inte vet om du vill anmäla eftersom du har varit med i drama innan och folk tror att du kommer anmäla bara för att hämnas. Det låter som en mycket allvarlig och skrämmande situation som du har varit med om. Det låter som du har varit med om ett övergrepp och det är viktigt att du får hjälp. Det kan vara bra att prata med någon du litar på, till exempel en vän, familjemedlem eller en kurator. Det kan också vara bra att få hjälp att förstå vad som har hänt och få hjälp att hantera de känslor och reaktioner som kan uppstå efter en sådan händelse. Du kan höra av dig till oss på Ditt ECPAT våra öppettider i stödlinjen är måndag till torsdag 17-22 samt fredag 15-20.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2022-12-21

Jag har varit igenom liknande och helt ärligt, anmäl! Du förtjänar att få rättvisa och om du anmäler kan det förhindra att han gör något sånt igen, mot dig eller någon annan. Mycket kärlek från mig, du är så stark.

Gör mig glad 5
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig 1
kommentera
2023-08-19

Anmäl ändå. Fy fan, stackars dig! De måste lyssna på dig iaf. Säg bara sanningen.

Gör mig glad 1
Gör mig ledsen 1
Gör mig arg
Finns här för dig 2
kommentera
2023-09-03

Finns det inte men det ingen som helst
Liten bit bort mig som helst ingen roll
Youtube ingen som helst och sen inte
Tog bort mig som en liten bit på väg till
Men det inte inte men du inte vill ha det

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!