Tjej, 16 år 6/3/2024
Lyft upp

Jag inte komma undan även om jag ville

Jag var 9 år han började röra mig på mina privata ställen och han var 45+. Det pågick i flera år till jag blev 15. Han var ”släkt” och familjen flyttade nyss dit och därför bodde vi hos han i några månader, hur som helst kunde jag inte komma undan även om jag ville, han var konstans hemma hos oss efter. Ingen i familjen vet det.

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Ebba på ECPAT 2024-06-03

Hej och tack för att du hör av dig till oss på Ditt ECPAT!

Det din släkting har gjort mot dig är inte okej. Ingen får röra dig på det sättet utan att du vill det. Du har rätt att anmäla det som har hänt till polisen. Här kan du läsa mer om hur det kan gå till. Det låter som att det du har gått igenom har varit tufft. Du skriver att ingen i familjen vet om vad det är som har hänt. Har du pratat med någon annan trygg vuxen om det? Många unga tycker att det känns bättre efter att de har pratat med någon de litar på. Det skulle även kunna vara en kurator på skolan eller på ungdomsmottagningen, till exempel.

Om du känner dig osäker eller vill prata mer med oss får du gärna kontakta oss via vår stödlinje.
Ta hand om dig,

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!