Tjej, 17 år 11/29/2023
Lyft upp

Jag fick veta att en kille jag haft sex med får pengar av sina föräldrar för att ha sex med tjejer. Min fråga är om man verkligen får göra såhär?

Jag fick veta att en kille jag haft sex med får pengar av sina föräldrar för att ha sex med tjejer. Jag känner mig så dum och lurad att jag gick med på vad han ville. Allt kändes bra och han sa att vi kunde bli nåt mer seriöst. Men verkade ju som att allt bara var en fasad. Inte bara jag som varit med om dethär utan vet två till. Min fråga är om man verkligen får göra såhär? Och om jag kan göra något för att inte fler ska utsättas?

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Madelaine på ECPAT 2023-11-29

Hej!
Tack för din fråga.

Du skriver att en kille som du har haft sex med får betalt av sina föräldrar för att ha sex med tjejer. Du känner dig dum och lurad. Det kan vara en jobbig känsla att känna sig lurad. Vi har lite för lite information kring det som har hänt, du får gärna kontakta oss på telefon eller via vår chatt helt anonymt så kan vi prata mer och försöka reda ut det här ihop.

Du kan alltid kontakta polisen på 11414 och rådfråga om något är brottsligt eller inte.

Ta hand om dig!

Gör mig glad 1
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!