Till Frågeplanket

Tjej, 14 år

Jag är rädd att nästa gång vi ser han kommer han göra samma sak fast han kommer vara i mig och ha sex med mig.

Jag och mina kompisar brukar vara ute på sommarkvällar på byn det e kul men en kille är på mig. Så fort han ser mig så tar han tag i mina höfter och drar ner handen dit. Han tar på mig och vi brukar se han på ett speciellt ställe och det finns en bänk där så då lyfter han upp mig och lägger mig ner på bänken och kysser mig på halsen och han sitter över mig. Han drog även in mig i ett rum med en soffa en gång och han satte fast mig där och tog av mig kläderna och kyssde mig överallt och han låg över mig. Och jag är rädd att nästa gång vi ser han kommer han göra samma sak fast han kommer vara i mig och ha sex med mig.

Gör mig arg Gör mig arg 4
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig 1

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Mamadou på ECPAT 2024-05-02

Hej, tack för att du hör av dig till oss!

Du är modig som vågar berätta för oss. Det du beskriver ska inte behöva hända dig och du har all rätt att vara ute utan att behöva bli utsatt. Det är aldrig okej att han rör dig utan din tillåtelse och det är aldrig okej att kyssa någon utan samtycke från andra personen. Du har rätt till stöd och hjälp med vad du berättar. Du har också rätt att polisanmäla personen och du kan se hur det går till här. Många barn och unga vi pratar med berättar att det känns lättare när de har berättat för någon annan, har du någon du skulle kunna berätta för? Det kan vara en lärare, en förälder, kanske kuratorn på skolan.

Om du vill prata mer med oss om detta är du välkommen att kontakta vår stödlinje här.
MVH.

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig