Kille, 16 år 6/13/2024
Lyft upp

Hur ska jag fråga?

Asså jag har träffat en tjej, jag vill ha sex med henne och vi ät lika gamla, hon har haft sex innan så jag undrar hur jag frågar om hon vill ha de och hur man har de på bästa sätt, vill inte gjöra henne besviken då de e min första gång men hon har redan haft de

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Fabiola på ECPAT 2024-06-13

Hej,
Tack för din fråga, vad bra att du hörde av dig.

Vad bra att du tänker på att du behöver fråga henne om hon vill ha sex, då det är så viktigt med samtycke. Det spelar egentligen inte lika stor roll hur du frågar, men det viktiga är att du är tydlig med det du frågar och att hon förstår din fråga. Det som är viktigt att tänka på, är att du behöver samtycke från tjejen för alla sexuella handlingar, vilket betyder att du behöver vara uppmärksam och stämma av med henne om hon är okej med det som händer. På Umo kan du läsa lite mer kring hur man kan ha sex och vad som är viktigt att tänka på vad gäller skydd mot könssjukdomar och liknande.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!