Tjej, 13 år 1/4/2024
Lyft upp

Hur kan jag veta om han sprider?

Hej jag skickade buses till en kille men han var konstig och är rädd att han skärmdumpa i smyg mina bilder på snap och vet it om de finns på nätet. Hur kan jag veta om han sprider. Jag vet it vem han är och känner ingen av hans vänner men undrar ändå

Finns här för dig 3

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Madelaine på ECPAT 2024-01-04

Hej och vad fint att du har hittat hit till Frågeplanket!

Du skriver att du skickade nudes till en kille på Snapchat som sedan tog skärmdumpar på dina bilder. Du undrar nu hur man vet om bilderna sprids eller inte. Det är aldrig okej att sprida eller visa någon annans nudes utan den personens samtycke. Det kan vara svårt att veta om personen har spridit bilder på dig men om det är så att du skulle få reda på att hen gjort det, så kan du alltid kontakta oss igen. Vi kan i många fall stänga konton som sprider nudes eller ta ner bilder som sprids på öppna internet.

Har du någon vuxen i din närhet som du kan prata med om det här, det kan kännas skönt att inte bära på det här helt själv? Du kan också chatta med oss om du vill fråga eller prata mer med oss om det som har hänt dig, du hittar vår chatt här.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg 1
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!