Till Frågeplanket

Kille, 17 år

Har jag mig själv att skylla eller är hon den som gjort mest fel?

En tjej och jag gick med på att byta bilder med varandra och det gjorde vi, efter ett tag började vi bråka och sen dess spred hon rykten om att jag är ett svin som skickade det till henne medans hon skickade exakt samma sak till mig. Dessutom var det hennes ide. Har jag mig själv att skylla eller är hon den som gjort mest fel?

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

1 kommentar

Isabell på ECPAT 2023-10-02

Hej Du !
Vad fint att du hittat hit.
Du berättar att du och en tjej bytt bilder. Efter ett tag började ni bråka och hon börjar sprida rykten om dig att vara ett svin för att du skickat bilder till henne. Du undrar om du har dig själv att skylla fast ni båda skickat, samt om hon gjort mest fel.
Att dela nakenbilder är spännande och roligt, och absolut ingenting fel. Det är ett sätt att få utforska sin sexualitet. Vad som är viktigt att tänka på när man delar nakenbilder är att båda två ska vara ok med att skicka och ta emot, samt att man kommit överens om vad man ska göra med bilderna efter.
Det kan vara skönt att prata med en vuxen när man blir utsatt för något sådant som du nämner. Du kan även höra av dig till vår stödlinje.

Vänliga Hälsningar,

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig