Tjej, 15 år 12/18/2023
Lyft upp

Han vill ha nakenbilder men blir super arg när jag säger nej.. vad ska jag göra?

Min pojkvän vill ha nakenbilder på mig och jag har sakt nej. Men så fort jag säger nej blir han super arg jag älskar honom och vill inte lämna han. Vad ska jag göra?

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Lina på ECPAT 2023-12-18

Hej,
Tack för att du hör av dig!

Du har alltid rätt att säga nej, ingen ska tvinga dig att skicka nakenbilder – det kan vara brottsligt. Skicka nakenbilder ska man göra för att man själv vill, det ska inte ligga någon press bakom det.
Du frågar också vad du ska göra, det kan vara bra att fundera på vad man själv vill och behöver för att må bra. Du skriver att du inte vill lämna honom, och ni kanske redan har pratat om att han blir arg när du säger nej. Och om ni inte har gjort det, hur skulle det kännas att göra det?
Har du någon förutom din pojkvän att prata med? Det kan vara skönt att få prata om sina känslor och tankar med någon, att kunna bolla lite med någon annan. Du får gärna komma in i vår chatt också om du skulle vilja prata mer med oss, där kan man vara anonym.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!